Hur det blev en Jack Russell.....

Jag har känt Lotta nu i drygt 6 år fast det känns som mycket längre! Hon har fött upp Jack Russell i många år och innan dom blev inmönstrade i SKK, det gjordes 2002.
Dom Jack Russell jag mött tidigare på 90-talet och innan jag träffade Lottas hundar har jag inte tyckt vara någonting som jag skulle vilja ha. Jag blev glatt överraskad över vilket underbart temperament hennes hundar har!
Så träffade jag då Lotta hemma hos Eréne och hon hade då en Dandie och skulle köpa en av Erénes valpar, Ding-Dong Ester. Då hade jag min gamla Dandie-hane Ruff.
Efter ett tag så hälsade jag på hemma hos Lotta och Kalle och möttes av ett helt gäng trevliga, goa hundar, Dandie och Jack Russell.
Några valpkullar har jag tittat på genom åren och Lotta har frågat mig om jag inte vill ha en Jack Russell, jag har funderat på det många gånger så nu när Selma fick 4 valpar efter en gammal släthårig, trefärgad hane, Trixi, så fina dom är alla.
Lotta hade svårt att välja ut sin tik-valp, till slut valde hon lilla Jill.
Jo-Jo hade då planterat sig i mitt hjärta fast det hade jag inte ens erkänt för mig själv, då ringer Ida mig, Lottas dotter. Lotta och Ida har inte pratat om mig, Ida säger ska du verkligen inte ha en av valparna, dom är så fina, då hände det något i mig, jag bara kände Jo-Jo!!
Pratade med Lotta igen och jag ville fundera över natten. Jag bara funderade på Jo-Jo hela tiden.
Så blev det nästa dag och jag ringde Lotta och sa att jag bestämt mig för Jo-Jo, då blev jag äntligen lugn igen.
TACK Ida för att du ringde och pratade med mig!!
Nu har jag världens underbaraste Jack Russell-valp och det går så bra med alla hundarna, lite sura på Jo-Jo är dom när hon biter dom med sina vassa valptänder.
 
Frans,Felicia,Frida, Jo-Jo och jag
 
Här är vår första promenad tillsammans.
 
 
VIP Win´s Jo-Jo Trix-Mix
 
Lilla underbara Jo-Jo!!
 
Nu skiner solen här, i morses regnade det som bara den.
 
Ha en härlig sommardag!!

RSS 2.0