Nu är bilden på plats

Nu är bilden på plats och det var lite att greja med!!
Valpen på bilden är Frans när han var 8 veckor och så Frans igen när han var 17 månader.
Jag har satt ihop bilderna och skrivit texten till och min dotter Annika har hjälpt mig idag att få in den på min blogg.
Tack  för hjälpen Annika!! Jag hade inte klarat det själv bland alla konstiga koder!
Den lilla bilden Om Kennel New Born´s (klicka på den, där finns mera info.) är Frida när hon var 11 månader.

Tiden går så fort tycker jag, jag har inte hunnit att blogga på ett tag nu. Det bästa är väl att göra en sak i taget fast ibland vill jag så mycket på en gång!
Hundarna mår bra och Felicia har bara 1½ vecka kvar nu. Hoppas att allt går som det ska!

Idag har det varit lite båsigt och råkallt, inget skönt promenadväder fast bara -6,1. Det har snöat några flingor och på himlen såg det ut som om det ska komma mera snö. Hoppas att det inte kommer för mycktet!

Ha det bra alla!!




Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och en röd fin ros har jag fått!


Frans först, Frida och Felicia

Tog en bild på våra älskade hundar i skogen med lite hjärtan!

Willows Miss Marple (Trulsa), Lotta Berglunds tik på kennel VIP-Win´s  är dräktig med våran Frans. Hon beräknas valpa den 11 mars.

Och våran Ding-Dong Felicia är också hon dräktig med VIP-Win´s Julius, hon är beräknad till den 6 mars. Nu får vi hoppas att allt går bra för våra tikar!!

Felicia är mycket lugnare nu, hon tycker fortfaranade att det är roligt att promenera men hon springer inte alls så fort som hon brukar.

Ha en mysig alla hjärtans dag!


En tur till Tidaholm

Idag åkte jag en sväng till Christina och hennes hundar i Tidaholm. Så glada dom blev, det blev många hundpussar!! Dom undrade så vart jag hade mina tjejer för jag luktade så gott tydligen!


SUCH Strike Don Giovanni Gift Of Love

Här är SUCH Strike Don Giovanni Gift Of Love (Giovanni) som är en Dandie Dinmont Terrier och han är pepparfärgad. Jag hjälpte till att fixa till hans mössa (håret på huvudet), klippte honom på nosen och gjorde öronen fina. Dom fäller ju inga hår så man får hjälpa till lite. Så här blev det när vi var klara.


Igor

Här är Giovannis kompis Igor som är en Storpudel. Dom har mycket kul tillsammans killarna!
Så fikade vi och jag fick en god kopp med julte som är så gott med alla goda kryddor i. En massa hundprat blev det så klart också.
Kul var det att träffas igen!! Tack för gott fika och en trevlig stund med er alla!!

Första gången jag och Christina träffades var -93 i Tidaholm, då stog jag, min dotter Annika och SUCH Willows Amalia (Pepsi) vår första Dandie och tittade i ett skyltfönster med leksaker i, då kommer Christina och går förbi. Pepsi blev alldeles till sig av glädje och hon måste bara få hälsa på henne och det fick hon ju så klart!! 
Vad är detta för en hundras frågar Chrisina, så mysig den verkar vara. Hon fastnade verkligen för rasen då. 
Hemma hade hon då två Cavalier King Charles Spaniel-hanar.
Efter drygt ett år så fick Pepsi sin första valpkull, fyra valpar var det. Jag hängde upp en lapp i våran affär och Chrisina ringde då mig och frågade om det var denna hund som hon träffat utanför leksaksaffären, det var ju länge sedan så jag fick verkligen tänka efter, hon sa får jag komma och titta, så klart att hon fick.
Pepsi blev lika glad igen när dom träffades och hon ville verkligen visa henne vad vi hade i köket.
Cavaliererna hade hon nu inte kvar så det var tomt utan hund så hon bestämde sig för en av hanvalparna, New Born´s Ambro Goldstar som hon kallade Philip, denna fina hane som älskade att gå med sin Matte i ringarna och visa upp sig. Han blev också SUCH.
Utan Dandie kan jag inte vara sa Chrisina idag och jag säger detsamma, det går inte!!

Nu är det dags för en promenad med hundarna!

Ha en fortsatt härlig dag!






VIP-Win´s Hilda

I går den 2 februari fick VIP-Win´s Hilda valpar.


VIP-Win´s Hilda med sina valpar

Hon ser så stolt ut Hilda över sina små Jack Russell Terrier valpar.
Grattis till uppfödarna Helena och Marec Denoch och till Lotta och Kalle som får en ny liten hane till kennel VIP-Win´s!!

Tidiagare har jag skrivit om dom underbara valparna som föddes hos Lotta på kennel VIP-Win´s som jag och min dotter Annika var och tittade på i augusti-08, Hilda är en av dom.
Då var det så att Hildas bror Nisse, vit med svart huvud blev så kär i mig, han bara ville ligga i mitt knä när vi satt där på golvet med alla valparna. Hade jag då varit friskare och piggare hade jag nog tagit med honom hem.


Våran lilla spanare Frida har spanat efter mig idag när jag skulle åka och ta mina prover på morgonen. När jag kom hem var inte Husse hemma och Frida skällde och ville visa mig något i rummet där hon brukar stå på sängen och spana. Oj då den konstgjorda blomman som är i fönstret hade ramlat ner i golvet och gått i många bitar! Hon var så upprörd över det. Det var Frans och Felicia också! Jag fick lugna dom och tala om för dom att det var inte farligt. När Husse kom hem och jag visade vad som hänt så stod Frida bakom dom andra hundarna. Lilla Frida som hon hittar på, det är för att hon spanar som vi inte har någon riktig blomma där.


Idag skiner solen här och det blåser som bara den! Nu kan man se lite av det gröna gräset!

Ha en bra dag!


RSS 2.0