Västerås

Jag ska försöka göra ett inlägg, vår gamla dator är verkligen seg!!! Det får bli en ny har vi bestämt!

Efter en härlig kväll hos Lotta och alla hundarna i fredags så sov vi gott den natten och på morgonen var det dags för en tur till Västeråsutställningen.
Vi pratade och hade lika trevligt på morgonen och tiden gick, då sa jag men det är ju en bit till Västerås så nu måste vi åka!! Klockan var då ca. 7,15.
Vi var ju näst sist med våran ras i ringen och domaren dömer 25 hundar i timmen.
Bra väg var det när vi väl kom bort från alla dessa skyltar med olika hastigheter på hela tiden, jag kollade skyltarna och sa vilken fart Lotta skulle hålla. Det är nästan omöjligt att åka själv där och ha koll på detta!!!
Efter det mot Örebro så bar det av i full fart!
Fint väder var det med en härlig sol så när vi var framme så tog vi våra hundar Frans, Ester, våra väskor och traskade in i rätt hall och vi hade kommit i god tid, det var två raser före oss, skönt!! 

6 Dandisar var anmälda, det var en tik som inte kom så det var 3 hanar och 2 tikar. Vår domare hette: Leif Ragnar Hjort, Norge.
Frans och jag gick in först och han fick Excellent med CK och blev 2:a Bhkl. med CERT.

Frans kritik: Utm. typ, mkt. vackert huvud, korrekt bett, utm. pigment, vackra sunda ögon, korrekta öron, utm. hals o vinklar. Välutvecklat långt bröst o bra förbröst, korrekt överlinje, korrekt svans, utm. päls, vackra färger, rör sig rastypiskt med rastypiskt temperament.

Så Ding-Dong Ester och Lotta, Ester fick också Excellent med CK och blev 1:a Btkl. med CERT, BIM och därmed SUCH. Vad roligt!! Grattis Lotta!!!

Vi handlade lite hundtugg och gick sedan ut till bilen.


Ester och Frans

Så här mysigt hade vi det utanför bilen i det sköna vädret med  gott fika och våra hundar Ester och Frans!


New Born´s Frans

Här ligger Frans i bilen.


SUCH Ding-Dong Ester och New Born´s Frans

Ester och Frans, våra älsklingar!!

Här lyser solen idag också, det är så skönt att det är vår nu tycker jag!!

Ha en härlig vårdag!!

Trackback
RSS 2.0